Tia

Moikka kaikki! Olen Tia, blogin ylläpitäjä. Olen 17 vuotias tyttö ja opiskelen syksyllä kolmatta vuotta lähihoitajaksi Axxell koulussa. En omista hevosta, en vuokraa tai ylläpidä hevosta, en käy tunneilla. Ratsastan läpi tuntihevosia, valmentaudun sillöin tällöin, kisaan pääsääntöisesti Karkilla, autan liikuttamaan yksityishevosia. Hevoset mahtuu päivittäin minun arkeeni. 
Kirjoitan hevosista ja vapaa ajasta, lyhyitä ja pitkiä, kuulumis ja mielipidepostauksia. Kamerana toimii välillä Nikonin D3000 ei ole oma vaan kaverin, muuten kuvailen puhelimella. 

Eli minä, Tia. Olen iloinen, energinen heppatyttö. En suutu helposti mutta kun suutun/ärsyynnyn olen todella inhottava. Rakastan vaikeita hevosia, itsepäisiä ja muuten vain enemmän ''säpäkämmistä'' hevosista. Mutta en kieltädy viettämästä aikaa osaavan hienon ratsun alla. Olen tähän asti kisannut koulua HeB, re 90cm. Tavoitteena olisi saada Karkki HeA ohjelman ja 90cm kentälle. Tykkään tehdä kaikkea, haluan olla aina mukana milloin vain missä vain, vaikka ei kiinnostaiskaan niin tottakai olen aina mukana.

Perheeseeni kuuluu isä ja äiti, sisko ja veli sekä kolme maatiaiskissaa. Asutaan omakotitalossa, Raaseporissa.1 kommentti:

  1. Hei

    kirjoitit että Lululla vikaa etupolvessa, mikä siinä ollut, ja miten vaivannut?
    Kirjoittaisitko minulle.

    VastaaPoista

Heippa! Kiitos kun komentoit!